Община Мизия

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Начало

СЪОБЩЕНИЕ

E-mail Print PDF
User Rating: / 0
PoorBest 
There are no translations available.

ОБЩИНА МИЗИЯ, ОБЛАСТ ВРАЦА

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

ЗА ЛОШИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

 

 

   Във връзка с получено писмо от Националния оперативен център на ГДПБЗН-МВР, относно предупреждение за опасно време, информираме населението на община Мизия за следното:

  По данни на НИМХ-МОН и МЦ на ВВС за 09.04.2019 г. г. е обявeн „жълт“ код (първа степен) за значителни валежи от дъжд – за територията на областите: Благоевград, Кърджали, Монтана, Пловдив, София-град, Враца, Габрово, Кюстендил, Пазарджик, Смолян, Ст. Загора, Хасково, Ловеч, Перник, София-област, Видин. Ще има валежи от дъжд, като количествата за денонощието ще са между 25 и 35 л/кв.м., в отделни, главно планински райони на Югозападна България, са възможни и повече. В североизточните райони очакваните количества ще са между 5 и 15 л/кв.м. Вечерта валежите ще отслабват.

    Предвид даденото предупреждение  гражданите да предприемат необходимите мерки за опазване на живота и имуществото си при настъпване на лошите метеорологични условия.

 

От общинска администрация

 
Banner
Този сайт е реализиран по проект "Разбираема администрация в диалог с гражданите и бизнеса за прозрачно управление" чрез Оперативна програма "Административен капацитет"